Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ ΠΟΣ

Συνάδελφοι 
    Επειδή ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες θα σταθώ μόνο σε κάποια γεγονότα τα οποία δεν αμφισβητούνται από κανένα και δεν αλλάζουν όσα κοσμητικά επίθετα και να μου φορέσουν οι πρόθυμοι και οι χρήσιμοι , με στόχο να καλύψουν το πραγματικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από την στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής με οποιοδήποτε κόστος , ακόμη και εις βάρος των συναδέλφων .Άλλωστε τα κροκοδείλια δάκρυα από την μια και οι διαδικτυακές τοποθετήσεις από την άλλη δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης .

   Αμφισβήτηση δεν χώρα στο γεγονός ότι το σωματείο δεν έχει πάρει επίσημη θέση ,και βεβαία σαν σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος δεν στηρίζει ούτε τις αποφάσεις του ( εξώδικο 17 Ιανουαρίου) . Στην προσπάθεια στήριξης του συστήματος και των πολιτικών   ,εκθέτει ( γιατί είναι αναλώσιμοι στην λογική τους) ακόμη και τα στελέχη που έχουν και ηγετικό ρόλο .

 Δεν καταλαβαίνει -ο συνάδελφος  αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου Πειραιά (τριτοβάθμιου οργάνου ) ,στέλεχος της ΔΑΚΕ - ότι μη δείχνοντας αλληλεγγύη, ουσιαστικά απαξιώνει  το θεσμό , δηλαδή το συνδικάτο?

   Παραμένοντας πιστός στις αρχές μας και σε αυτό που πρεσβεύουμε από το 2004 στο σιδηρόδρομο έπραξα το αυτονόητο όπως θα έκανε και η απόλυτη πλειοψηφία των μηχανοδηγών . Γνωρίζω πολύ  καλά ότι η στοχοποίηση στο πρόσωπο μου( όσο και του 1ου μηχανοδηγού ) από την διοίκηση της Τραινοσε αφορά την συλλογική και καθολική εναντίωση της παράταξης μου στις κυβερνητικές πολιτικές , που  θέλουν την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου .

Καραδήμας Χάρης

Μελος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου